Velkommen, Gjest

0 Items: NOK0.00 Kasse

Frakt & Retur

Vi pleier å sende bestillinger av EMS som tar rundt 7-10 virkedager, og TNT / DHL / UPS er valgfrie. Shipping til noen øya land, bruker vi Airmail som kanskje tar ca 30 dager. Bestillinger kanskje forsinket på grunn av dårlig vær, feil adresse informasjon, eller tilgjengeligheten av produktet.
Vi skal levere varene i 1-2 dager når betalingen er fjernet (lør & søn og de fleste nasjonale hellig ekskludert), og vi vil sende deg sporingsnummer i ca 2 virkedager!
Vennligst bekreft din leveringsadresse før du betaler for det, du bør la telefonnummeret for å kontakte. Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse når du registrerer en konto på våre nettsider og sjekke e-post ofte etter at du har kjøpt for noen oppdatert informasjon.
Bestillingen kan spores ved uttrykkelig nettsiden etter at du får sporingsnummer. < br> Alt om utvekslings
Exchanges vil bare bli akseptert hvis vi blir bedt om innen 1 uker etter mottak av ordre som hAR IKKE blitt slitt, endres eller vasket, og med alle koder vedlagt. Vennligst send oss ​​en e-post for å informere oss i begynnelsen, skal vi gi deg riktig adresse for å få bestillinger. Produkter børser må inkludere den opprinnelige boksen i sin opprinnelige stand. Skader eller utelatelse av denne boksen fra utveksling kan medføre et gebyr.
Om Return
Hvis du er misfornøyd med den mottatte varen, kan du returnere dem.
1. Ingen avkastning på brukte gjenstander. Elementer må være ubrukt og i original emballasje for refusjon. Original eske må ikke skjemmes eller endres på noen måte.
To. Returfrakt er kundens ansvar.
Tre. Du må kontakte oss i 14 dager etter at du mottar din bestilling hvis du ønsker å returnere. Vi aksepterer ikke noe tilbake for en ordre som er mottatt i over to uker.
4. Vi tillater bare en komplett refusjon for varer som har problemer forårsaket av oss. For andre personlige grunner, vil vi trekke starthåndtaket kostnader når vi gjør refusjon.
5. . Dersom retur pakken ikke inneholder alt tilbehør og deler den ble levert med, kostnaden av tilbehør og deler vil bli trukket fra den totale produkt pris og kan bare garanterer en delvis refusjon
MERK:
en. Hvis av en eller annen grunn, er det refusjon under grunnen av "motsetning", slik som størrelse, farge, leveringen kostnaden vil bli trukket fra det totale produktet prisen.
To. Vi vil ikke bære fraktkostnaden for å sende deg utveksling.
Tre. Utveksling eller refusjon må gjøres etter at pakken er mottatt av oss. Du vil bli varslet via e-post til adressen som er oppgitt på kontoen din når tilbakebetalingen er ferdig.
4. Det kan ta opptil 7 virkedager å fullføre returnere eller bytte.
Ønsker deg en hyggelig handleopplevelse!
Tilbake
Copyright @2020 www.internetmanisa.com. Powered by Kjoler På Nett Fest. Maxi Kjoler På Nett. Sommerkjoler På Nett